Cu mine nu doar participi la concurs, cu mine castigi!

Cateva cuvinte despre pictura auto!

In realizarea picturii auto, utilizez atat tehnica pictarii, cat si aerografia, efectele fiind absolute! Ambele ma ajuta in obtinerea finetii detaliilor, precum si a unei iluzii 3D, incredibile!

Avantajul distinct al aerografiei il reprezinta capacitatea de a crea degradeuri omogene intre zone de nuanta diferita, oferind astfel posibilitatea de a realiza picturi fotorealistice de inalta fidelitate. Pot reproduce cu succes orice fel de imagini inspirate din desene animate, filmele de succes, sau din fotografii personale ale clientului.

Daca unii prefera tehnologia moderna, prin acele autocolante aplicate, ce dau adeseori senzatia de fals, trebuie spus ca nimic nu se compara cu unicitatea si exuberanta lucrului facut de mana, cu asa numita “munca de chinez batran”, ce imi confera, insa, sentimentul lucrului bine facut si satisfactii pe masura.  Aerografia exceleaza tocmai in domeniul personalizarilor autovehiculelor si chiar in cadrul tuningului auto. Contrastul mare intre culori si finisajul lucios ofera un aspect deosebit oricarei lucrari. Durata de viata a unei conceptii grafice realizata prin aerografie pe baza tehnologiei de aplicare a vopselelor auto este net superioara oricarei altei tehnici .

300

Troia

Avatar

Nova

Vitara

Celica


3 thoughts on “Pictură auto

  1. salut imi place ce faci si vreau sa te iau drept model!!! o sa imi achizitionez un aerograf si o sa te caut ..sunt din Babeni… as vrea sa invat si eu meseria asta!!! e foarte tare ce faci.. mie imi plac mai ales tirurile am 23 desenate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.